MARKET NEWS

Το 2ο Live Shopping Event της ΙΚΕΑ

Καθώς το φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε το 2ο Live Shopping Event με θεματική την Οργάνωση Ντουλάπας, ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε όλοι για να αλλάξουμε εποχή στα ρούχα μας και συνεπώς να «φτιάξουμε» ντουλάπες! Ο Τάσος Τρύφωνος μαζί με την ΙKEA Sales Coordinator Diana Ludmilova, παρουσίασαν στο κοινό λύσεις και ιδέες για μια οργανωμένη ντουλάπα αλλά και άλλες πρακτικές λύσεις αποθήκευσης.

Το κοινό που παρακολούθησε το live είχε την ευκαιρία να δει μια ποικιλία κρεμαστρών για ρούχα, κουτιά αποθήκευσης για παπούτσια αλλά και παπλώματα και άλλα λευκά είδη, καθώς και ράγες και καλόγερους που μπορούν να αξιοποιηθούν ως κρεμάστρες μέσα ή έξω από την ντουλάπα. Επίσης, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι ράγες φωτισμού LED μέσα στις ντουλάπες χωρίς να υπάρχει ο φόβος καταστροφής των ρούχων, καθώς το φώς που εκπέμπουν δεν προκαλεί φθορά στα υφάσματα.

Όσοι θεατές επιθυμούσαν μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις και σχόλια live μέσω του Live Chat ενώ αν ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια αγορά εκείνη την ώρα, μπορούσαν να την κάνουν live, επιλέγοντας τα προϊόντα που έβλεπαν στην οθόνη τους με 20% έκπτωση!

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε το Live Shopping Event για την Οργάνωση Ντουλάπας και επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε ή ακόμη και να το απολαύσετε ξανά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι και εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μπορείτε να επωφεληθείτε με 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα που θα δείτε στο video για αγορές μέσω του ΙΚΕΑ.com.cy.

Mείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα της ΙΚΕΑ και στην ιστοσελίδα για νέα events & εκπλήξεις!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!