VIRAL

Η Meghan Markle έκανε... γκάφα με αυτά που φόρεσε στο Wimbledon;

Χθες η Meghan Markle, βρέθηκε στις κερκίδες του Wimbledon για να παρακολουθήσει τον τελικό γυναικών. Μάλιστα η Δούκισσα του Σάσεξ είχε πλάι της τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle στο Wimbledon, οπότε ήταν λογικό τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω της.


Και όταν η Meghan εμφανίστηκε μαζί με την Kate, όλοι βρήκαν αρχικά πολύ κομψές τις εμφανίσεις των δύο γυναικών που φόρεσαν ριγέ και πουά αντίστοιχα.


Η Meghan είχε διαλέξει να φορέσει ένα ριγέ Ralph Lauren πουκάμισο με λευκές και μπλε ρίγες (μάλιστα το συγκεκριμένο πουκάμισο ανήκει στον πρίγκιπα Harry) και το συνδύασε με ένα λευκό (επίσης Ralph Lauren) παντελόνι σε φαρδιά γραμμή.


Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς ψεγάδι σε αυτό το κλασικό και πάντα σικάτο στιλιστικό συνδυασμό που έκανε η Meghan. Και όμως... το γεγονός πως η Markle φόρεσε αυτά τα ρούχα στο Wimbledon ήταν μάλλον γκάφα!  Γιατί αμέσως κάποιοι παρατήρησαν πως με το ίδιο στιλ (μπλε - λευκό ριγέ πουκάμισο και λευκό παντελόνι) είναι ντυμένοι οι επόπτες γραμμών στο συγκεκριμένο τουρνουά τένις!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!