VIRAL

Χλεύασαν plus size μοντέλο σε ελληνική παραλία και αυτή τους αποστόμωσε

Η 29χρονη Felicity Howard είναι ένα διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία, που έγινε η πρώτη στην ιστορία Curve Ambassador & Stylist για το γνωστό online κατάστημα ASOS.

Και φυσικά η Felicity λατρεύει το σώμα της και αγαπά τις καμπύλες της. Φέτος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις διακοπές της και σε κάποια παραλία, κάποιοι αποφάσισαν να την χλευάσουν για τα παραπανίσια κιλά της και η Felicity δεν πτοήθηκε και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση μέσω Instagram που ενθουσίασε τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της. Ανέβασε μια πόζα της με μαγιό και έγραψε:

«Στο ζευγάρι που καθόταν στην παραλία και «έσπαγε πλάκα», γελούσε και με φωτογράφιζε εμένα και την παρέα μου ενώ απολαμβάναμε τις διακοπές μας με μπικίνι.. θα κάθομαι μπροστά σας για ένα τέταρτο και φωτογραφίζομαι έτσι... Γιατί το σώμα μου, αξίζει όσο το δικό σας, γλυκά μου. Το ότι έχετε ένα γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει ότι αξίζετε περισσότερο σεβασμό. Η «σύγκριση» είναι ο κλέφτης της χαράς... Εγω σκοπεύω να ζήσω μια τέλεια ζωή, όπως τώρα. Εσείς βγάλτε τα πέρα με τις ανασφάλειές σας».

 

A post shared by Felicity (@felicityhayward) on Jun 6, 2018 at 11:46am PDT

 

A post shared by Felicity (@felicityhayward) on Jun 5, 2018 at 2:19pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!