VIRAL

H... αόρατη καρέκλα της Mariah Carey τρέλανε το twitter [βίντεο]

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Mariah Carey κάνει αλλεπάλληλες συναυλίες, καθώς θεωρείται η βασίλισσα των Χριστουγέννων, έχοντας κυκλοφορήσει γιορτινά τραγούδια που συνεχίζουν να σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα φέτος η Mariah μας παρουσίασε και νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (μπορείτε να τα ακούσετε κάνοντας κλικ εδώ) τα οποία πλέον έχει προσθέσει στο ρεπερτόριό της και έχει αρχίσει ξανά να κάνει live εμφανίσεις σχεδόν καθημερινά.


Την περασμένη εβδομάδα η Mariah έκανε μια ακόμη συναυλία και μάλιστα κάποια στιγμή αποφάσισε να διακόψει το live, για να υπογράψει αυτόγραφα και να χαιρετήσει τους φαν της, και το στιγμιότυπο το κατέγραψαν πολλοί με τα κινητά τους τηλέφωνα.


'Ομως ένα από αυτά τα βίντεο προκάλεσε παροξυσμό στο Διαδίκτυο αφού σε αυτό η Mariah μοιάζει να κάθεται στον... αέρα, σαν να έχει πίσω της μια αόρατη καρέκλα.

 


Τα χιουμοριστικά σχόλια για το βίντεο άρχισαν να πέφτουν βροχή, με πολλούς να λένε πως η Mariah έχει αποκτήσει υπερδυνάμεις σαν τους υπερήρωες των κόμικς και πως είναι τόσο πλούσια (να σημειωθεί πως ο Independent αναφέρει πως μόνο από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού All I Want for Christmas, η Mariah κερδίζει κάθε χρόνο 500.000 δολάρια!) που μπορεί να αγοράσει ακόμα και μια αόρατη καρέκλα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!