GOOD LIFE

4 νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυκλοφόρησαν φέτος οι stars [βίντεο]

Από την Sia και την Gwen Stefani μέχρι την Mariah Carey πολλές σταρ φρόντισαν να κυκλοφορήσουν φέτος νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να ανανεώσουμε το soundtrack των φετινών γιορτών.

Γιατί η αλήθεια είναι πως βαρεθήκαμε να ακούμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και ακόμα και έρευνες δείχνουν πως πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν αρνητικές αντιδράσεις σε χιλιο - παιγμένα γιορτινά τραγούδια όπως για παράδειγμα το Last Christmas των Wham.


Δείτε ποιες είναι οι νέες γιορτινές μουσικές κυκλοφορίες για να μπείτε από τώρα σε εορταστικό mood.


Φυσικά πρωτοστατεί η Mariah Carey, καθώς η ντίβα της μουσικής εδώ και χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με χριστουγεννιάτικα soundtracks Μάλιστα φέτος κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια για τις γιορτές: το "Star" (από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων The Star που αναφέρεται στη γέννηση του Χριστού) 


και το "Lil Snowman"  (από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων All I Want for Christmas Is You)


Όμως και η Sia κυκλοφόρησε ήδη το single "Santa's Coming for Us", που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ Everyday Is Christmas το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.


Τέλος και η Gwen Stefani μαζί με τον σύντροφό της Blake Shelton (o οποίος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς από το περιοδικό People) κυκλοφόρησαν το "You make It Feel Like Christmas" 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!