VIRAL

O Hugh νίκησε για 6η φορά τον καρκίνο και το γιόρτασε με μια πρόποση [βίντεο]

Ο διάσημος ηθοποιός έμαθε από τους γιατρούς του πως η πορεία της υγείας του είναι καλή και πως νίκησε για 6η φορά τον καρκίνο.

Και αυτό έγινε χάρη στην έγκαιρη διάγνωση και την άμεση χειρουργική επέμβαση. Και αυτό ο 48χρονος σταρ από την Αυστραλία τι ξέρει καλά. Έτσι ποτέ δεν έκρυψε την ασθένειά του και τα προβλήματα υγείας του και αντίθετα χρησιμοποίησε, από την πρώτη στιγμή, τη φήμη του και τα social media για να δείξει σε όλους πόσο σημανική είναι η έγκαιρη διάγνωση και η ιατρική φροντίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, ενώ κάνει καμπάνια και για την χρήση αντιηλιακού.
Αυτόν τον καιρό κάνει περιοδεία για το προμοτάρισμα της νέας του ταινίας "Logan" και πρόσφατα εμφανίστηκε στο Βερολίνο με εμφανή τα σημάδια της επέμβασης αφαίρεσης καρκινώματος από τη μύτη του.
Τώρα ο Hugh Jackman συνέχισε την περιοδεία του στη Βραζιλία και θέλησε να ευχαριστήσει το Σάο Πάολο και τους Βραζιλιάνους γενικά και φυσικά όλους τους φαν του και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο όπου είναι γελαστός και κάνει πρόποση με κάποιο εξωτικό ποτό στο χέρι, λέει ευχαριστώ, εύχεται καλό καρναβάλι και υγεία σε όλους.
 

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Feb 20, 2017 at 11:22am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!