GOSSIP

O Hugh Jackman χαμογελά ξανά παρά τις περιπέτειες με τον καρκίνο [εικόνες]

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, αλλά με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης καρκινώματος, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε χθες στο Βερολίνο.

Ο 48χρονος Hugh Jackman πρόσφατα αποκάλυψε πως για 6η φορά μέσα σε διάστημα 2 ετών εμφάνισε συμπτώματα ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση ενός μικρού καρκινώματος από τη μύτη του.

Εδώ και δύο χρόνια ο High Jackman μιλάει πάντα δημόσια για αυτό το πρόβλημα και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πάντες για τους κινδύνους που κρύβει η υπερέκθεση στον ήλιο. Ειδικά δε στην πατρίδα του την Αυστραλία, όπου σημειώνεται ραγδαία αύξηση της εμφάνισης καρκίνων του δέρματος, ο Hugh Jackman πρωτοστατεί σε ανάλογες καμπάνιες. Έστι και τώρα φρόντισε μέσω social media να αποκαλύψει πριν λίγες μέρες το πρόβλημα υγείας του και ζήτησε από όλους να φορούν πάντα αντιηλιακό.


Και όλα δείχνουν πως ο Hugh Jackman είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, αφού παρά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του πήγε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για να προωθήσει τη νέα του ταινία Logan και πόζαρε με ιδιαίτερα καλή διάθεση στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών του Patrick Stewart και Dafne Keen και δίπλα στον σκνοθέτη James Mangold.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!