VIRAL

Viral έγινε η εμφάνιση - έκπληξη της Celine Dion στα βραβεία Grammy [βίντεο]

Η πασίγνωστη σταρ του πενταγράμμου Celine Dion, που πριν από αρκετούς μήνες ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο θέμα υγείας και έκτοτε απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση ενώ ακύρωσε και την παγκόσμια περιοδεία της, έκανε πριν λίγες ώρες μια αναπάντεχη εμφάνιση στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Συγκεκριμένα η 55χρονη σταρ ανέβηκε στην σκηνή για να απονείμει ένα ακόμη βραβείο στην Taylor Swift, (για το άλμπουμ της χρονιάς) η οποία συνολικά χθες βράδυ απέσπασε 4 μουσικά βραβεία.


Το κοινό, με το που είδε την Celine επί σκηνής την αποθέωσε, με τους πάντες να σηκώνονται όρθιοι και να την χειροκροτούν, ενώ εμφανής ήταν και η συγκίνηση της Taylor Swift.


«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Celine επί σκηνής.
 

Θυμίζουμε πως η Dion αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), μια ασθένεια που είναι ανίατη.

Το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff Person Syndrome-SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Τα άτομα με SPS μπορεί να μην είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν ή ακόμα και φοβούνται να βγουν από το σπίτι επειδή οι θόρυβοι του δρόμου, όπως ο ήχος μιας κόρνας, μπορεί να προκαλέσουν σπασμούς και πτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!