VIRAL

Οι 10 απώλειες του 2023 που αναζητήθηκαν περισσότερο στην Google

Το 2023 ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τους θανάτους πολλών διάσημων προσώπων και η Google και φέτος έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους εκλιπόντες που "έψαξαν" περισσότερο οι Έλληνες.

Από τις εκλιπούσες διασημότητες που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες στην Google, είναι ο Μάθιου Πέρι και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που καταλαμβάνουν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα.

Η τρίτη που έψαξαν περισσότερο, ήταν η Κάτια Νικολαΐδου, η οποία «έφυγε»τον Νοέμβριο στα 58 της, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τέταρτος, έρχεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, η απώλεια του οποίου κέντρισε το ενδιαφέρον και των διεθνών πρακτορείων. Η δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας του ήταν μεγάλη και έγινε το πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ, λόγω της παρουσίας 11 βασιλικών οίκων στην Αθήνα για το γεγονός.

Ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε τον Οκτώβριο και ο θάνατός του αναπαρήχθη αρκετά, στην τηλεόραση, τις ιστοσελίδες και τα social media. Στην κατηγορία με τους θανάτους που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες, βρίσκεται στην 5η θέση.
[Aias_Manthopoulos_2]
Την 6η θέση, καταλαμβάνει το όνομα της Μαίρης Χρονοπούλου, που πέθανε τον Οκτώβριο σε ηλικία 90 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία της και αρκετά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το ενδιαφέρον μονοπώλησαν και οι ειδήσεις με την κατανομή της περιουσίας της.

Έβδομη στην κατάταξη είναι η Λιζέτα Νικολάου. Η τραγουδίστρια είχε ατύχημα, παρέμεινε για μέρες στο νοσοκομείο και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 8ος θάνατος που απασχόλησε περισσότερο το ελληνικό διαδίκτυο, είναι αυτός της Τίνα Τέρνερ. Η μεγάλη σταρ του τραγουδιού πέθανε στις 24 Μαΐου σε ηλικία 83 ετών.

Επίσης πολλοί αναζήτησαν το όνομα του Κεν Μπλοκ, όταν πέθανε. Ο διάσημος οδηγός αγώνων σε ατύχημα με snowmobile και έχασε τη ζωή του σε ηλικία 55 ετών.

Στη θέση νούμερο 10, είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης που απεβίωσε στα 76 του χρόνια τον Ιούνιο. Νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα και κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!