VIRAL

Έξαλλη η Σκορδά με τον Τζήμερο: «Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος»

Μια άκρως σεξιστική και προσβλητική ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για τη Τζώρτζια Κεφαλά σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πώς μπορεί να κάνει κάποιος μια τέτοια ανάρτηση και τον χαρακτήρισε ως έναν «φθηνό άνθρωπο».

Θυμίζουμε πως η πρώην τραγουδίστρια των Μπλε, είναι πλέον βουλευτής μετά τις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα, καθώς μπήκε στη Βουλή, με την Πλέυση Ελευθερίας της Ζωής Κωντσαντοπούλου.

Μετά την πρόσφατη ορκωμοσία της νέας Βουλής, ο πολιτικός Θάνος Τζήμερος, θέλησε να σχολιάσει τις στυλιστικές επιλογές της τραγουδίστριας, γράφοντας σε ανάρτησή του

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;»

Και δεν έμεινε εκεί αλλά προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο για τον ίδιο λόγο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα πιο casual πουκάμισο για την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» έγραψε στο twitter

Αυτά τα χυδαία σχόλια προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Σκορδά .

«Η ευπρέπεια ενός ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει και με το τι φιλτράρουμε και λέμε, πόσω μάλλον δημόσια και όχι σε μια παρέα. Όλοι μας κάνουμε κάποιες σκέψεις, που ίσως να μην είναι σωστές.

Εκεί έχεις το πνεύμα, την καλλιέργεια να σταματήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις μια φραγή και να πεις “έχει ουσία για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;”. Εκεί λοιπόν φαίνεται το δικό σου πνεύμα. Το τι λες δημόσια χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε επίσης: «Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να μιλήσεις για μια γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη “βυζί”, συγγνώμη κιόλας. Ότι και να θέλεις να πεις, πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να το γράψεις αυτό. Πώς το κάνεις αυτό;».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό Μας

\

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!