VIRAL

Το μήνυμα του Τανιμανίδη για τις Πανελλήνιες προκαλεί και αντιδράσεις

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, να στέλνει του δικό του μήνυμα προς του μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις.

Άλλωστε πολλοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στο Instagram είναι μαθητές, αλλά και γονείς μαθητών.


Όπως άλλες χρονιές, έτσι και φέτος, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο παρουσιαστής αναφέρει το γεγονός πως και ο ίδιος κάποτε απέτυχε στις εξετάσεις την πρώτη χρονιά, αλλά τελικά κατάφερε να περάσει στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, αν και ποτέ δεν ασχολήθηκε τελικά επαγγελματικά με αυτό που σπούδασε.


Ο Σάκης τόνισε πως μόνο 2 στους 10 ακόμα και από αυτούς που καταφέρνουν να περάσουν στη Σχολή που επιθυμούν τελικά ασχολούνται με το αντικείμενο των σπουδών τους, θέλοντας να εξηγήσει πως οι Πανελλήνιες δεν ορίζουν την πορεία και την εξέλιξη της ζωής ενός ανθρώπου.


Όμως ειδικά φέτος, ο ίδιος ανέφερε πως πλέον το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο είναι το YouTube που μπορείς να το παρακολουθήσεις και από τον καναπέ του σπιτιού σου: « Μπορείς να παρακολουθήσεις μέχρι και μαθήματα επιπέδου Χάρβαρντ και και να δεις και ένα άλλο βιντεάκι για να χαλαρώσεις» είπε, θέλοντας να πει πως η νέα γενιά, χάρη στο Διαδίκτυο, για πρώτη φορά στην ιστορία έχει πρόσβαση σε τόση γνώση.


Ωστόσο, αυτή η τοποθέτησή του, όσο και αν ακούγεται εύλογη προκάλεσε και κάποιες αντιδράσεις όπως το ακόλουθο σχόλιο.

Δείτε εδώ το βίντεο με όσα είπε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!