VIRAL

H Kim ετοιμάζεται για το Met Gala και συνάντησε τη... γάτα του Karl Lagerfeld

Στον αείμνηστο σπουδαίο fashion designer Karl Lagerfeld θα είναι αφιερωμένο το φετινό Met Gala που θα γίνει την Πρωτομαγιά στη Νέα Υόρκη με τους εκατοντάδες πασίγνωστους καλεσμένους να καλούνται να ντυθούν με τρόπο που θα τιμά το έργο του κορυφαίου σχεδιαστή και μεταξύ των καλεσμένων είναι και η Kim Kardashian που παίρνει πολύ... σοβαρά τις εμφανίσεις της στο Met Gala.

Η Kim, παρά τις φήμες πως φέτος δεν θα ήταν καλεσμένη στο Met Gala (θυμίζουμε πως πέρυσι στο ίδιο event προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων επειδή φόρεσε φόρεμα της αείμνηστης Marilyn Monroe) τελικά όχι απλά θα είναι καλεσμένη, αλλά η ίδια φρόντισε με μια ανάρτησή της στο Instagram να δείξει πως έχει ξεκινήσει ετοιμασίες.


Έτσι πήγε μια βόλτα στο Παρίσι, όπου συνάντησε την Choupette, την 11χρονη γάτα, του Karl Lagerfeld, που φημολογείται πως έχει κληρονομήσει ως κατοικίδιο, μεγάλο μερίδιο από την περιουσία του διάσημου σχεδιαστή!


Η εν λόγω γάτα, ζει μια άκρως πολυτελή ζωή, με την πρώην οικονόμο του Karl να έχει αναλάβει τη φροντίδα της, ενώ είναι η πιο διάσημη γάτα στον κόσμο (αυτό έλεγε ο ίδιος ο Karl) όντας άκρως δημοφιλής και στα social media όπου διατηρεί δικά της προφίλ!


Έτσι η Kim μας έδειξε πως συνάντησε τη διάσημη γατούλα και μας είπε πως μετά επισκέφτηκε και το γραφείο του Karl Lagerfeld για να βρει έμπνευση για το outfit που θα βάλει στο Met Gala της Πρωτομαγιάς!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!