VIRAL

Ο "Ντάνος" έκανε είσοδο στη "Γη της Ελιάς" αλλά δεν είπε ούτε λέξη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν λίγο καιρό έκανε γνωστό πως προτίμησε να μην πάει στο Survivor All Star καθώς αποδέχτηκε την πρόταση να εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά Γη της Ελιάς.

Ο νικητής του Survivor θα υποδυθεί τον Ορέστη, ο οποίος και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίγα λεπτά πριν ρίξει αυλαία το νέο επεισόδιο του σίριαλ που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο MEGA.

Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) έφτασε με ένα μικρό σκάφος στη Μάνη με σκοπό σύντομα να ταράξει για τα καλά τα νερά της μικρής κοινωνίας. Στα πρώτα πλάνα δευτερολέπτων από την άφιξη του νέου ήρωα στη «Γη της ελιάς» παρακολουθήσαμε τον νικητή του Survivor να καταφτάνει με βλέμμα πολλά υποσχόμενο αλλά.. χωρίς έστω να πει μια λέξη!

Όπως έχει γίνει ωστόσο γνωστό, ο Ορέστης Αντωνιάδης κρύβει πολύ περισσότερα από όσα θα μας δείξει αρχικά. Μπορεί να έφτασε στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα και έτσι, πολύ σύντομα, θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

 

Η βουβή αυτή είσοδος που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεσήκωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, το φανατικό κοινό της σειράς «Γη της ελιάς» στα social media, αλλά και τους πολλούς φαν του Ντάνου που τον αποθέωσαν ακόμα και αν δεν τον άκουσαν να λέει τίποτα στο νέο ρόλο του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!