VIRAL

Ο Μπουγάς στέλνει μήνυμα στη Θεοδωρίδου για το σποτ που προκάλεσε χαμό

Γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παρουσίασε πρόσφατα το νέο πασχαλινό τηλεοπτικό σποτ, όπου πρωταγωνιστεί ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος ερμηνεύει μια... παραλλαγή από ένα μεγάλο χιτ που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους και ερμήνευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και έγινε χαμός!

Το κομμάτι που ακούγεται στο σποτ, με... άλλους στίχους, είναι το "Φεγγάρι" και λέγεται πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει ενοχληθεί με το σποτ, καθώς κανείς δεν την είχε ενημερώσει.

Μιλώντας στο Πρωινό, ο Τάσος Μπουγάς, πάντως, έχει τελείως άλλη άποψη. «Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την μετάδοση των δηλώσεων, σχολίασε: «Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται είναι υποτιμητικό για την Θεοδωρίδου. Δεν είναι η κάθε Θεοδωρίδου, η Θεοδωρίδου είναι μία και είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια. Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…».

Ερωτηθείσα για το θέμα η Κατερίνα Στανίση, είπε: «Για ποιο λόγο νιώθει θιγμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου; Διαφήμιση είναι…».

«Έχει ανάγκη η Θεοδωρίδου να ακούγεται το «Φεγγάρι» από τον Μπουγά; Ειλικρινά, το λες και το πιστεύεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο με τις δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!