VIRAL

Νέα φωτογραφία δείχνει τον Βασίλη Καρρά να έχει γίνει... αγνώριστος

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πως ο 69χρονος δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας και τώρα μια ανάρτηση νέας φωτογραφίας του τραγουδιστή στο twitter έγινε viral, καθώς σε αυτή ο τραγουδιστής δείχνει να έχει γίνει... άλλος άνθρωπος.

Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλο άνδρα. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό έγραψε: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».



Το πρόβλημα υγείας

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου, σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Πριν από κάποιους μήνες ο Βασίλης Καρράς είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής νοσηλεύονταν σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!