VIRAL

Σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της κόρης του Elvis Presley

Το γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Lisa Marie Presley, της μονάκριβης κόρης του θρύλου της παγκόσμιας μουσικής Elvis Presley που εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγα μόλις 24ωρα μετά την εμφάνισή της στη λαμπερή φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Στις Χρυσές Σφαίρες απέσπασε βραβείο ο ηθοποιός Austin Butler που υποδύεται τον Elvis στην ομώνυμη βιογραφική ταινία και ο ίδιος όταν παρέλαβε το βραβείο του μίλησε για την 54χρονη Lisa Marie και την μητέρα της Priscila Presley:  «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», προκαλώντας το ξέσπασμα με δάκρυα της κόρης του βασιλιά της ροκ εν ρολ.

H τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου έπειτα από καρδιακή ανακοπή και αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μητέρα της, Πρισίλα.

Η Λίζα Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού η οικονόμος της τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στο Καλαμπάσας. Ο πρώην σύζυγός της, Danny Keough, ήταν εκεί και της έκανε Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) μέχρι που έφτασαν και ανέλαβαν οι γιατροί, οι οποίοι σύμφωνα με το TMZ της χορήγησαν τουλάχιστον μία δόση αδρεναλίνης κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάνηψης.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια ήταν το μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε βιώσει τέσσερις αποτυχημένους γάμους - μεταξύ των οποίων με τον Μάικλ Τζάκσον και τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά,

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καβγά με τη φίλη του. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!