VIRAL

Στην εντατική στην Κύπρο βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης - Τα νέα για την υγεία του

Μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα ο Ηλίας Μαμαλάκης στο Facebook έγινε αμέσως viral και προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους φαν του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως βρίσκονταν στην εντατική νοσοκομείου στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα,  ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όμως να κάνει γνωστούς τους λόγους της εισαγωγής του.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "βομβαρδιστεί" από αμέτρητα μηνύματα και κλήσεις από φίλους αλλά και φαν που ανησύχησαν για την υγεία του.

 

Ο ίδιος, αν και συνεχίζει να αποφεύγει να αποκαλύψει τί ακριβώς του συνέβη, έσπευσε με νέα ανάρτηση να διαβεβαιώσει τους πάντες πως είναι πολύ πιο καλά στην υγεία του.


Στην πορεία ανέβασε ένα βίντεο με ένα γλυκό και τότε έλαβε το ακόλουθο σχόλιο στο Facebook
«Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι» έγραψε στον μάγειρα, με τον ίδιο να απαντά ότι το βίντεο που πόσταρε είναι παλιό: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!