MEN'S GUIDE

Ο Zac Efron τώρα απέκτησε κορμί παλαιστή και άφησε τους πάντες άφωνους

Ο χολιγουντιανός σταρ Zac Efron, για τις ανάγκες κάποιων ρόλων του έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τελείως το κορμί του και τώρα τον είδαμε πιο... τούμπανο από ποτέ, αφού απέκτησε απίστευτα ογκώδες και μυώδες κορμί πυγμάχου!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που είχε πετύχει ήταν για το ρόλο του στην ταινία Baywatch.


Ο ίδιος πριν λίγους μήνες είχε πει στο περιοδικό Men's Health πως για να αποκτήσει εκείνο το "στεγνό" και μυώδες κορμί, χρειάστηκε να εξαφανίσει το λίπος από το κορμί του, κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική. 


Ο σταρ εξομολογήθηκε πως εξαιτίας αυτής της δίαιτας και της σκληρής προπόνησης υπέφερε για μήνες από αυπνία και έδωσε μάχη και με την κατάθλιψη και τόνισε πως ποτέ δεν θα ξαναέκανε μια τόσο αυστηρή δίαιτα και προπόνηση.


Τώρα όμως θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη, τον διάσημο Αμερικανό παλαιστή Kevin Von Erich, στη νέα ταινία «The Iron Claw» και τον είδαμε να μεταμορφώνεται και πάλι.


Τις τελευταίες ημέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου φιλμ (σε αυτό πρωταγωνιστεί και η Lily James) όπου ο Zac δείχνει να έχει αποκτήσει πολύ όγκο!



Ο ίδιος ο Kevin Von Erich, δήλωσε μάλιστα πως εντυπωσιάστηκε από το κορμί που απέκτησε ο Zac.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!