VIRAL

Συγκινεί η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τη νικήτρια του X Factor

To βράδυ της περασμένης Κυριακής, η  Κατερίνα Λαζαρίδου, αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του X Factor και μια μέρα μετά, ο μέντοράς της, Χρήστος Μάστορας, θέλησε δημόσια να δείξει πόσο εκτιμά τη νεαρή τραγουδίστρια και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

O frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, ανέβασε δύο φωτογραφίες με την Κατερίνα από τη βραδιά του τελικού του τάλεντ σόου και έγραψε τα ακόλουθα συγκινητικά λόγια.

«Αυλαία χθες για το έβδομο X Factor. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιγνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου, μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions.

Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor. Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, και πολύ πιο σημαντικό. Η Κατερίνα από την πρώτη μέρα είχε δηλώσει ότι είναι θαυμάστρια μου και ότι αποτελούσα για εκείνην πηγή έμπνευσης. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να έχω επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο.

Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες. Της είμαι ευγνώμων που με τα λόγια της και τη στάση της φώτισε κάποια σκοτεινά μου μονοπάτια. Την ευχαριστώ γιατί μέσα από εκείνην αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Για αυτό η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου» συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας στο μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το οποίο συνόδευσε με χαμογελαστά στιγμιότυπα από την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του X Factor. «Ευχαριστώ το Mega για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτό το μαγικό τηλεοπτικό ταξίδι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!