VIRAL

Έξαλλος ο James Καφετζής - Κατηγορεί κτηνίατρο πως σκότωσε το σκύλο του

Ο πρώην παίκτης του Survivor, δεν μπορεί να κρύψει την οργή του και τον πόνο του για τον χαμό του αγαπημένου του σκύλου Frank και μάλιστα ξέσπασε μέσω social media κατά του κτηνιάτρου που τον φρόντισε, κατηγορώντας τον ευθέως για το θάνατο του σκύλου.

Ο διοργανωτής biat parties από τη Ρόδο,  James Καφετζής, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα ζώα και έχει δύο σκύλους και έναν παπαγάλο.


Όμως ο ίδιος ανακοίνωσε το θάνατο ενός εκ των δύο σκύλων του, του Frank, ενός συμπαθέστατου pug.


«Θα μου λείψεις φιλαράκο» έγραψε σε λεζάντα ανάρτησής του στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του Frank.

Παράλληλα όμως μέσω stories, κατηγόρησε ευθέως την κτηνίατρο που φρόντισε τον Frank, πως αυτή ευθύνεται για το θάνατο του συμπαθούς τετράποδου, καθώς χορήγησε στο σκυλάκι, λάθος δόση ηρεμιστικού.

«Ευχαριστώ πολύ την “γιατρό” που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί» έγραψε ο  Καφετζής, που στη συνέχεια δημοσίευσε το όνομα της κτηνίατρου, η οποία τον απείλησε με μηνύσεις.

 

«Μήνυση λέει αν δεν κατεβάσω το story. Επειδή με ρωτάτε κτηνίατροι αν υπέγραψα, όχι δεν μου έδωσε το χαρτί που οφείλει να μας δώσει να υπογράψουμε πριν προχωρήσει σε νάρκωση ο Φρανκ μου. Παγκ που έχουν τόσα αναπνευστικά. Επειδή είχε ενόχληση στο αυτί» έγραψε στη συνέχεια ο Καφετζής.

 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!