VIRAL

Η Τσαγκρινού απαντά στους haters με νέο βίντεο με το... γυμνό φόρεμά της [βίντεο]

Η φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο χαμό με ένα άκρως αποκαλυπτικό outfit που φόρεσε σε εκδήλωση που διοργάνωσε γνωστή δισκογραφική εταιρεία και εισέπραξε αναρίθμητα σχόλια και μερικά από αυτά μάλλον δεν ήταν διόλου κολακευτικά. 

Συγκεκριμένα η Έλενα, που πρόσφατα επιβεβαίωσε το χωρισμό της με τον Mike μετά από πολυετή δεσμό και φημολογείται πως ήδη έχει βρει νέο έρωτα, πήγε πρόσφατα στο πάρτι για την απονομή πλατινένιου δίσκου στη φίλη της Josephine.


Για την περίσταση επέλεξε όμως να φορέσει ένα naked dress, από λαμέ ύφασμα που άφηνε σχεδόν γυμνά τα οπίσθιά της αλλά και το στήθος της.


Η ίδια ανέβασε βίντεο στο Instagram που επιδείκνυε το φόρεμά της και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

 


Κάποιοι την...έκραξαν άγρια για αυτό το outfit και η ίδια ανέβασε νέο βίντεο όπου επιδεικνύει την... πίσω όψη του outfit και έγραψε: «Come to my space - Make it pop - sorry babe I make it pop - no apologies #hatersgonnahate but we’re pop και αγαπάμε το not ok», αλλά τα αρνητικά σχόλια συνεχίζουν να πέφτουν βροχή και πολλοί σχολιάζουν πως και το ρούχο και η συμπεριφορά της τραγουδίστριας τους ξυπνούν μνήμες από τα καμώματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου! 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!