VIRAL

Ο Nick Cannon ράγισε καρδιές όταν ανακοίνωσε το θάνατο του 5 μηνών γιου του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 41χρονου διάσημου Αμερικανού κωμικού Nick Cannon καθώς έφυγε από τη ζωή ο μόλις 5 μηνών γιος του, που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο διάσημος ηθοποιός, που από το 2008 μέχρι το 2016 υπήρξε σύζυγος της πασίγνωστης σταρ του πενταγράμμου Mariah Carey, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά (τα 10χρονα δίδυμα Moroccan και Monroe)  έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά (την μόλις ενός έτους Powerfull Queen και τον 4χρονο Golden με το μοντέλο και πρώην εστεμμένη των καλλιστείων Brittany Bell) ενώ συνολικά έχει αποκτήσει 6 παιδιά, αφού τον περασμένο Ιούνιο απέκτησε δίδυμα αγόρια και με το μοντέλο και influencer Abby De la Rosa.


Όμως τον περασμένο Ιούνιο το μοντέλο Alyssa Scott επίσης έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον μικρό Zen που επίσης είναι παιδί του Cannon.

Δυστυχώς όμως ο μικρός Zen Cannon διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν μόλις 2 μηνών και δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.


Συντετριμμένος ο Nick Cannon ανακοίνωσε το θάνατο του 5 μηνών γιου του στον αέρα της εκπομπής του ενώ έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram που ράγισε καρδιές.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!