VIRAL

H Meghan Markle πήγε για πρώτη φορά στο σόου της Ellen DeGeneres [βίντεο]

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και την οριστική μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους και τώρα η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη σε ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά σόου του πλαντήτη.

Συγκεκριμένα παραχώρησε μια συνέντευξη για λογαριασμό του The Ellen Show, στη διάσημη παρουσιάστρια και κωμικό Ellen DeGeneres, η οποία πριν καν μεταδοθεί τηλεοπτικά (σήμερα θα γίνει η μετάδοσή της) έχει γίνει viral.


Τις δύο κυρίες συνδέει μακροχρόνια φιλία αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν τηλεοπτικά αλλά και η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ θα εμφανιστεί σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή από τότε που παντρεύτηκε.

Η Meghan και η διάσημη παρουσιάστρια γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα καταφύγιο σκύλων, όπου η πρώην ηθοποιός συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο. Η Markle  περιέγραψε εκείνη τη συνάντηση που την έπεισε τελικά η Ellen να υιοθετήσει τελικά το σκυλί.

Στη συνέντευξη η Markle θα μιλήσει για τη ζωή της πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ θυμάται αστεία περιστατικά από την εποχή που δούλευε ως ηθοποιός και οδηγούσε η ίδια χωρίς σοφέρ, ενώ η πόρτα του αυτοκινήτου της από την πλευρά του οδηγού ήταν χαλασμένη.

«Οι σεκιουριτάδες πάντα έλεγαν: "Break a leg" Ελπίζουμε να τα καταφέρεις! Αλλά, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά», είπε η 40χρονη Markle που βρέθηκε στον καναπέ της Ellen, γειτόνισσά της πλέον στο σπίτι της στο Μοντεσίτο.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν την αναγνώρισαν οι σεκιουριτάδες, η Markleπαραδέχτηκε ότι: «Νομίζω ότι πιθανότατα το είπαν σε όλους. Τόσο καλοί ήταν».

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να οδηγεί ένα παλιό Ford Explorer Sport με «μια δική του ζωή», όπως την περιέγραψε. Θυμήθηκε ότι το κλειδί στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργούσε, επομένως είχε έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο απόσπασμα από τη συνέντευξη η Markle σχολιάζει με χαλαρή διάθεση τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!