VIRAL

Έλληνας δάσκαλος διδάσκει τη σημασία της διαφορετικότητας και έγινε viral

Ένας Έλληνας δάσκαλος θέλησε να μάθει στους μαθητές του τι σημαίνει να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα και το έκανε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Ο Μάριος Μάζαρης και στο παρελθόν είχε γίνει viral όταν θέλησε να μάθει τους μαθητές του να επιβραβεύουν τον εαυτό τους και τώρα έκανε το ίδιο για να μάθει στα παιδιά τη λογική του diversity και η νέα ανάρτησή του στο Facebook έγινε και πάλι viral.

Στη φωτογραφία, ο δάσκαλος έχει βγάλει τα παπούτσια του και κάθεται πάνω σε ένα θρανίο, ενώ φαίνεται να φορά δύο διαφορετικές κάλτσες, μία μονόχρωμη και μια πολύχρωμη. Μάλιστα και τα παπούτσια του είναι διαφορετικά.

«Σήμερα φορέσαμε κάλτσες διαφορετικές, σε κάθε μας πόδι άλλη. κάποιοι φορέσαμε και παπούτσια διαφορετικά. γιατί μιλάμε πολύ τον τελευταίο καιρό για όσους διαφέρουν εκ γενετής ή από επιλογή τους στη γλώσσα, στην προφορά, στο ύψος, στο βάρος, στη διάπλαση, στο στυλ. συνήθως οι άλλοι τους κοιτούν με περιέργεια, με ύφος ή ξινίλα ή κακία, τους σχολιάζουν, τους δείχνουν ή τους κοροϊδεύουν. τις περισσότερες φορές είναι από έκπληξη, γιατί κάποιος τολμάει κάτι που δεν είναι σύνηθες ή μόδα ή διαφέρει και μόνο από αυτούς. αλλά το περίεργο δεν είναι ποτέ λάθος, απλώς δεν το έχουμε συνηθίσει. συνηθίστε μας λοιπόν. καλή εβδομάδα» έγραψε στη λεζάντα και η ανάρτησή του έγινε viral με τον ίδιο να δέχεται πολλά μπράβο για τον τρόπο που βρήκε να δείξει στα παιδιά τι σημαίνει ανοχή στη διαφορετικότητα.

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!