VIRAL

Ο Gordon Ramsey είπε πως η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική και έγινε χαμός

Τα όσα ακούστηκε να λέει στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή Gordon, Gino & Fred Go Greek, ο  διάσημος Βρετανός σεφ Gordon Ramsey για την... υπεροχή της ελληνικής κουζίνας έναντι της ιταλικής, προκάλεσαν μεγάλο χαμό στο twitter.

Στο ταξιδιωτικό σόου μαγειρικής του itv, ο Gordon Ramsey, μαζί με τo διάσημο Ιταλό σεφ Gino D’Acampo και τον επίσης διάσημο Γάλλο μετρ Fred Sirieix ταξιδεύουν στην Ελλάδα (σε Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη κ.ά., ενώ στο επόμενο επεισόδιο θα επισκεφτούν την Αθήνα) και δοκιμάζουν γεύσεις και συναντούν πρόσωπα.


Και στη χθεσινή εκπομπή, ο Gordon Ramsey ακούστηκε να λέει στον Ιταλό συνάδελφό του, πως θεωρεί πως η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική και έγινε χαμός στο twitter.


Όπως αναφέρει το protothema.gr χει σημασία να δει κανείς μέσα από τη συζήτηση Ράμσεϊ και Ντ'ακάμπο ότι ο πρώτος εστιάζει στη μακροζωία για να αναδείξει την υπεροχή της ελληνικής γαστρονομίας, ενώ ο δεύτερος απλώς επιλέγει να σταθεί στην πολιτική του μάρκετινγκ και να αναπαράγει απόψεις που θέλουν την ιταλική κουζίνα ανώτερη λόγω της φήμης που έχει.


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!