VIRAL

O γιος του Tom Hanks ξεσπά κατά των εμβολίων και προκαλεί σάλο [βίντεο]

O 31χρονος ηθοποιός και ράπερ Chet Hanks, είναι ένας από τους τρεις γιους (και τα συνολικά 4 παιδιά) που έχουν αποκτήσει ο χολιγουντιανός σταρ Tom Hanks και η Rita Wilson, αλλά ο ίδιος συχνά βρίσκεται στη δημοσιότητα για... λάθος λόγους.

Συγκεκριμένα, στο παρελθόν έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, ενώ πρόσφατα είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφο του.


Και τώρα ο Chet, προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, μέσω social media, κατά του εμβολιασμού και δηλώνει αρνητής της πανδημίας, μολονότι, οι διάσημοι γονείς του, νόσησαν και οι δυο με κορωνοϊό όταν βρίσκονταν πέρυσι στην Αυστραλία, νοσηλεύτηκαν και πέρασαν πολυήμερη καραντίνα.


Σε ένα βίντεο που έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, ο Chet Hanks, ξεκινάει να μιλάει με ήρεμο και ενθαρρυντικό τόνο υπέρ του εμβολιασμού λέγοντας: «Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορωνοϊό. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο»,αλλά το ξέσπασμα δεν άργησε να έρθει αφού μετά με οργισμένο ύφος ακούγεται να λέει: «Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορωνοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα».

Στη συνέχεια ακούγεται να φωνάζει ότι η πανδημία είναι απάτη και ο κορωνοϊός μια "απλή, γα$%&@νη γρίπη". Στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@chethanx)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!