MARKET NEWS

VLM: Ετοιμαστείτε να κάνετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας… να ζηλέψουν

H Voici La Mode μας ‘προκαλεί’ να απαλλαγούμε από τα συνηθισμένα και να γνωριστούμε με δύο πασίγνωστα love fashion brands, τη MISSGUIDED και τα αγαπημένα σε όλους μας Accessorize που μας έρχονται ξανά με νέα, ζωηρή διάθεση.

MISSGUIDED. You’ve got plans… We’ve got outfits!

Όταν η μόδα σου εμπνέει το διαφορετικό σημαίνει είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τη MISSGUIDED. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, δεν υπακούει στους κανόνες της μόδας, αλλά τους δημιουργεί για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Σπάζει τα καλούπια και διεκδικεί τη δική της θέση στις ντουλάπες των γυναικών που ξέρουν ότι δε γεννήθηκαν να είναι ίδιες με τις άλλες. Γνωρίστε τη MISSGUIDED, άστε την να σας εμπνεύσει και να σας μυήσει σε ένα ‘confident way of life’. Στο ground floor, του The Mall of Cyprus… θα είναι όλη δική σας να την ανακαλύψετε.

ACCESSORIZE. So happy you are back!

Το γνωστό, το λατρεμένο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του ξανά για να έχουμε πίσω τις funky, παιχνιδιάρικες επιλογές αξεσουάρ, μαγιό και τσάντες που μας έλειψαν. Θα το βρείτε στο Nicosia Mall, με την ίδια πάντα πολύχρωμη, ζωηρή και φρέσκια διάθεση.

Η παιδική σειρά MONSOON, που ενέπνευσε κάθε κοριτσάκι να αναζητήσει το δικό του στιλ, να πειραματιστεί με τα δικά του αξεσουάρ, επιστρέφει επίσης εντός του καταστήματος για να μας δείξει ότι τη μόδα, όταν την αγαπάς, τη φοράς κάθε μέρα, έστω κι αν ετοιμάζεσαι για έξοδο με φίλους, ή απλώς για… παγωτό!

Όλες κρύβουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα γυναίκας μέσα μας. Η MISSGUIDED και το ACCESSORIZE, μας δείχνουν πώς να τη βγάλουμε προς τα έξω.

Have fun ladies. This is for you!  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!