VIRAL

O James Καφετζής πέταξε μια μεγάλη σπόντα για το Survivor

Ο πρώην παίκτης του Survivor που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, έχει πλέον επιστρέψει στην κανονική του εργασία: να οργανώνει boat parties στο νησί του τη Ρόδο, αλλά προφανώς παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στο Survivor και πέταξε μια μεγάλη... μπηχτή για την παραγωγή και έναν πρώην συμπαίκτη του.

Θυμίζουμε πως ο James Καφετζής, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο είχε απολαύσει την ενθουσιώδη υποδοχή των αμέτρητων φαν του, αλλά παράλληλα είχε προκαλέσει ένταση στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου όπου είχε εκφράσει δημόσια τα παράπονά του για την παραγωγή του Survivor αλλά και για τη στάση της εκπομπής και του καναλιού απέναντι στον ίδιο.


Και φαίνεται πως ο James συνεχίζει να θέλει να συντηρεί αυτή την... κόντρα, αφού όταν είδε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, έσπευσε να γράψει μια σειρά από tweets που προκάλεσαν μεγάλο χαμό στους φαν του Survivor.


Συγκεκριμένα ο James παρακολούθησε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, που είδαμε την περασμένη Τετάρτη, όπου ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ζήτησε και από τους 4 εναπομείναντες παίκτες να κάνουν μια ανασκόπηση των όσων βίωσαν στο παιχνίδι και μεταξύ άλλων τους ρώτησε αν τους έχει λείψει κάποιος από τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει.


Κανείς δεν ανέφερε τον James και ο ίδιος αντέδρασε μέσω twitter γράφοντας: «Τρέφατε και σεις κρυφές ελπίδες, όταν ρωτούσε ο Λιανός ποιος παίκτης τους έλειψε, να πούνε (αν και δεν υπήρχε ελπίδα) έστω και για πλάκα, “ε μας έλειψε και ο Τζέιμς”; Έτσι για να ακουστεί το όνομα, το τιμημένο, στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.»

Μάλιστα στην πορεία πρόσθεσε την ακόλουθη... σπόντα:  «Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομα μου.»

 

Και αν κρίνουμε από τα αμέτρητα σχόλια που προκάλεσαν αυτά τα tweets οι περισσότεροι θεωρούν πως ο James "φωτογράφησε" τον Τριαντάφυλλο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!