VIRAL

H πρώτη κοινή ανάρτηση των Κουτσόπουλου - Μιχαλοπούλου έγινε viral

Φαίνεται πως ο δεσμός του γνωστού σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της ηθοποιού Χρύσας Μιχαλοπούλου, μάλλον... σοβαρεύει, αφού πλέον είδαμε και την πρώτη κοινή τους ανάρτηση στα social media και όπως θα δείτε ο έρωτας δεν κρύβεται!

Ο κριτής του MasterChef και η ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες για αρκετό καιρό προσπαθούσαν να κρατήσουν το δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέφευγαν για μήνες να επιβεβαιώσουν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.


Όμως πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά μάλλον τον διατυμπανίζουν!


Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, έκανε πριν λίγες ώρες την πρώτη ανάρτηση στο Instagram που απεικονίζει την ίδια και το σύντροφό της και τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.


Μάλιστα στην ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία, βλέπουμε τον 38χρονο σεφ να κοιτάζει με ένα βλέμμα γεμάτο λατρεία την 23χρονη σύντροφό του, η οποία προφανώς και έχει αντιληφθεί το πόσο την αγαπά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού έγραψε στη λεζάντα: «Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ».


Ανάμεσα στους χιλιάδες που έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την ανάρτηση, ήταν και ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος με χιούμορ, έγραψε: «Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη». 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!