MARKET NEWS

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους!

Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η κατάλληλη στιγμή να ετοιμάσετε το σπίτι σας, ώστε να απολαύσετε την άνοιξη με ανανεωμένη διάθεση, σε όμορφους και έξυπνα διαμορφωμένους χώρους. Η ΙΚΕΑ σας βοηθάει με νέα προϊόντα, ιδέες και έμπνευση για να ξεκινήσετε την αποθήκευση των «χειμωνιάτικων» ρούχων και την τακτοποίηση του σπιτιού.

Ξεκινήστε με ένα ξεκαθάρισμα όσων αντικειμένων δεν χρησιμοποιείτε. Τοποθετήστε τα στην τσάντα μεταφοράς FRAKTA και δωρίστε τα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και να προσφέρουν χαρά σε κάποιον άλλο!

Στο υπνοδωμάτιο, μία λειτουργική ντουλάπα με συρτάρια, όπως η σειρά PAX, επιτρέπει την οργάνωση και αποθήκευση, με προσοχή, των ρούχων σας. Η κρεμαστή θήκη αποθήκευσης με διαχωριστικά BLÄDDRARE θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε διάφορα  ρούχα, όπως πουλόβερ ή αξεσουάρ, ενώ αξιοποιώντας και τις πλαϊνές θήκες που διαθέτει, κερδίζετε ακόμα περισσότερο χώρο. Αντίστοιχα, με τις θήκες τακτοποίησης BAXNA θα μπορείτε να βλέπετε ό,τι χρειάζεστε στα συρτάρια εύκολα, και να τα παίρνετε γρήγορα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε κουτιά αποθήκευσης που στοιβάζονται, όπως τα TJENA και τα ANILINARE που διαθέτουν διαχωριστικά για ρολόγια, κοσμήματα και άλλα μικροαντικείμενα. Σε αυτά, μπορείτε να γράψετε ή να βγάλετε μία φωτογραφία και να την κολλήστε απ’ έξω για να βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε. 

Μειώστε την ακαταστασία στο παιδικό δωμάτιο, συνδυάζοντας εύκολο συμμάζεμα, και διασκέδαση,  ανακαλύψτε τη σύνθεση αποθήκευσης TROFAST!

Η οργάνωση στο καθιστικό προσδίδει ηρεμία και αναδεικνύει το στιλ επίπλωσης. Επιλέξτε έπιπλα που είναι λειτουργικά και, ταυτόχρονα, εκφράζουν την προσωπικότητά σας. Αναδείξτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα τοποθετώντας τα σε βιτρίνες με διαχρονικό σχεδιασμό, όπως οι βιτρίνες HAVSTA και HAUGA. Για πιο μοντέρνους χώρους, επιλέξτε βιτρίνα RUDSTA και τα ντουλάπια EKET. Βάλτε τάξη με είδη αποθήκευσης που δεν υστερούν σε στιλ, όπως η σειρά MANICK και οι θήκες περιοδικών TJOG.

Η σωστή οργάνωση και αποθήκευση είναι τελικά μία απλή διαδικασία ακόμη και στην κουζίνα. Τα αντικείμενά σας, ένας χώρος να τα τοποθετήσετε και αυτό ήταν! Η θήκη συρταριών VARIERA και η ράγα HULTARP θα σας λύσουν τα χέρια. Προτιμήστε τα διάφανα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων ΚORKEN και IKEA 365+ για να βρίσκετε τα πάντα εύκολα, όπου κι αν είναι τοποθετημένα.

Ενισχύστε τη λειτουργικότητα, αλλά και το στιλ του μπάνιου σας, με έξυπνες ιδέες που προσφέρουν ακόμα περισσότερους χώρους αποθήκευσης. Το ψηλό ντουλάπι GODMORGON προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Με τα κουτιά αποθήκευσης KUGGIS, τα διάφανα κουτιά με συρτάρια GODMORGON και τη σειρά καλαθιών από ανακυκλώσιμα υλικά PURRPINGLA θα έχετε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μέρος και θα τα μετακινείτε εύκολα.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να βάλετε τάξη παντού, σε κάθε σημείο του σπιτιού. Θα σας βοηθήσουν μία ανοιχτή ντουλάπα με συρτάρια HAUGA, ή μία έξυπνη μονάδα αποθήκευσης BOAXEL, οι μοναδικές κρεμαστές θήκες αποθήκευσης NEREBY και τα κουτιά οργάνωσης συρταριών NOJIG. Στην ΙΚΕΑ υπάρχουν λύσεις και για την αποθήκη, όπως πάγκοι εργασίας, ραφιέρες και ντουλάπια. Το σύστημα αποθήκευσης IVAR σε νέο χρώμα σε συνδυασμό με κουτιά αποθήκευσης μπορούν να οργανώσουν τα πάντα.

Με την οργάνωση η καθημερινή ζωή στο σπίτι γίνεται καλύτερη και ο χώρος σας φαίνεται μεγαλύτερος. Ανακαλύψτε αμέτρητες λύσεις οργάνωσης και διαμορφώστε έξυπνα τον χώρο σας. 

TAGS

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!