VIRAL

Γενέθλια έχει ο Archie και ο Κάρολος έκανε κάτι που προκάλεσε πολλά σχόλια

Λίγες μέρες, μετά τη κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και την επιστροφή του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία, που σηματοδότησε και την αναθέρμανση των σχέσεων με την οικογένειά του, η βρετανική βασιλική οικογένεια γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του μικρού Archie και δείχνει να προσπαθεί να αφήσει πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος και του Megxit.

O μικρός Archie Mountbatten-Windsor, ο γιος του Πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle έγινε δύο ετών και το διάσημο ζευγάρι είναι πανευτυχές, καθώς περιμένει να αποκτήσει σύντομα και το δεύτερο παιδί του: ένα κοριτσάκι.


Και παρά το... τεταμένο κλίμα που επικρατεί εδώ και καιρό ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι και το βρετανικό παλάτι, ειδικά και μετά τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Meghan & Harry στην Oprah, σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια έσπευσε να στείλει ευχές για το γεγονός μέσω social media.


Ευχές για τον Archie δημοσιεύτηκαν τόσο στα επίσημα social media της βασίλισσας και του παλατιού, όσο και σε αυτά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton αλλά και του Καρόλου.


Βέβαια ο Κάρολος, ανέβασε μια φωτογραφία με τον εγγονό του για να στείλει τις ευχές και όλοι παρατήρησαν πως επέλεξε να μην υπάρχει πουθενά στο πλάνο η... νύφη του, αλλά μόνο ο ίδιος, ο γιος του και ο εγγονός του. 


Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως αυτό σημαίνει πως ο Κάρολος μάλλον έχει γίνει έξαλλος με την Meghan Markle και όχι με το γιο του όπως γράφεται συχνά.

Ιδού όλες οι αναρτήσεις των μελών του βρετανικού παλατιού

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!