VIRAL

H Kim Kardashian μελετάει για τη Νομική φορώντας μπικίνι [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά, η διαβόητη Kim Kardashian κατάφερε να προκαλέσει... πανζουρλισμό στο Instagram με τις νέες σέξι πόζες της με μπικίνι, μόνο που αυτή τη φορά, η διάσημη τηλεπερσόνα έβαλε το μαγιό της όχι για να βουτήξει σε κάποια πισίνα, αλλά για να μελετήσει για τη Νομική!

H 40χρονη σταρ, μπορεί αυτό το διάστημα να βιώνει το δύσκολο διαζύγιό της με τον ράπερ Kanye West με τον οποίο έχει αποκτήσει 4 παιδιά, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν την έχει κάνει να εγκαταλείψει τα πλάνα της να γίνει δικηγόρος, ακολουθώντας τα επαγγελματικά χνάρια του αείμνηστου πατέρα της Robert Kardashian, ο οποίος είχε γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο ως ο συνήγορος υπεράσπισης του OJ Simpson.


Άλλωστε η ίδια είχε αποκαλύψει το 2019, σε συνέντευξη στη Vogue, πως έχει ξεκινήσει το διάβασμα για να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος.


Αξίζει να σημειωθεί, πως σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ (μεταξύ των οποίων είναι και η Καλιφόρνια που αποτελεί έδρα της Kim) δεν είναι απαραίτητο το πτυχίο από Νομική Σχολή για να δώσει κανείς το bar exam και να μπορέσει, αν περάσει τις νομικές ξετάσεις, να εξασφαλίσει το δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του δικηγόρου


Αυτό που απαιτείται είναι η μελέτη του Νόμου και η απαραίτητη πρακτική εξάσκηση - μαθητεία σε συνεργασία με ένα δικηγόρο ή νομικό γραφείο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


Και η 40χρονη Kim, η οποία επί προεδρίας Trump ξεκίνησε και νομική μάχη για την αποφυλάκιση καταδίκων που φυλακίστηκαν για τέλεση μη βίαιων αδικημάτων, μας έδειξε πως έχει πέσει... με τα μούτρα στο διάβασμα, αλλά φρόντισε για την περίσταση να φορέσει ένα εξωφρενικά μικροσκοπικό λευκό μπικίνι!


«Μελετώντας στον ήλιο» έγραψε απλά στη λεζάντα η Kim και προκάλεσε μεγάλο χαμό σχολίων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!