VIRAL

Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός Έλληνας YouTuber [βίντεο]

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Αιγάλεω, καθώς την τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο δύο νέα παιδιά, ηλικίας 25 και 30 ετών, ο ένας εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.

Οι δύο νεαροί, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαν σχεδιάσει να καταγράψουν στην κάμερα κάτι εντελώς παράτολμο. Να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο, πηγαίνοντας αντίθετα. Δυστυχώς όμως οι δύο μηχανές, αντί να περάσουν δίπλα - δίπλα, συγκρούστηκαν μετωπικά και έγιναν χίλια κομμάτια.

Οι δύο νεαροί σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο ένας από τους αδικοχαμένους νεαρούς με το ψευδώνυμο Rigo, είναι γνωστός μηχανόβιος youtuber και μάλιστα φαίνεται ότι κατέγραφε με κάμερα τη μοιραία κόντρα. 

Μάλιστα ο Αντρέας Ρίγκο, όπως είναι το όνομα του στο κανάλι του στο ΥouΤube έχει ανεβάσει πολλά βίντεο με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα, κάνοντας μάλιστα και ριψοκίνδυνους ελιγμούς.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα τον αγαπημένο τους youtuber.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!