MARKET NEWS

Peptides Spring Hydra-Gel eye Patches: Το αγαπήσατε, το ξεχωρίσατε και τελικά το βραβεύσατε

Μια ακόμα διάκριση για την YOUTH LAB., η οποία κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία "Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου" στη διοργάνωση "Best in Pharmacy Awards 2020 του περιοδικού ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ & Boussias Communications.

Ως καινοτόμο προϊόν της χρονιάς αναδείχθηκε φυσικά η αντιρυτιδική & συσφιγκτική μάσκα ματιών μας "Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches" λόγω του πρωτοποριακού υλικού υδροτζέλ από το οποίο είναι κατασκευασμένη αλλά και της πλήρους αναδόμησης που προσφέρει στην περιοχή των ματιών σε μόλις 20', από την πρώτη εφαρμογή.

Η συσφικτική και αντιρυτιδική μάσκα "Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches" είναι σε μορφή υδρογέλης, για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της η συγκεκριμένη μάσκα είναι μια εξαιρετικά πλούσια “πηγή πεπτιδίων” που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το «πόδι της χήνας», τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα. Η περιοχή των ματιών αποκτά περισσότερη ελαστικότητα, γίνεται πιο σφριγηλή και ανανεωμένη με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες να «σβήνουν» απαλά.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει:

  • Άμεση σύσφιξη με τα συστατικά που περιέχει όπως το Acetyl Hexapeptide-8, το Palmitoyl Pentapeptide-4, το Oligopeptide-29 και το Oligopeptide-32, τα οποία συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών, όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων.
  • Λείανση ρυτίδων με τη βοήθεια του εξαπεπτιδίου Acetyl Hexapeptide-8
  • Ενυδάτωση που επιτυγχάνεται με τα Copper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4, τα οποία ωθούν τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ,  ενώ με την Αλλαντοΐνη προλαμβάνεται η αφυδάτωση, αφού αποκαθίσταται άμεσα το επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας.
  • Καταπράυνση δίνει η Αλλαντοΐνη, γνωστή και για τις μαλακτικές, κερατολυτικές και επουλωτικές της ιδιότητες, καθώς ανακουφίζει άμεσα τους ερεθισμούς, απομακρύνει τους τραυματισμένους ιστούς και ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων και υγιών.

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Δερματολογικά ελεγμένο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο, φαινοξυαιθανόλη.

ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα που εμπεριέχεται στη συσκευασία και ανασηκώστε απαλά ένα patch μιας χρήσης. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να τα τοποθετήσετε εστιάζοντας είτε στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είτε στο «πόδι της χήνας» (δείτε τους τρόπους εφαρμογής στο παρακάτω σχεδιάγραμμα). Αφήστε για 20-30 λεπτά. Απομακρύνετε τα patches και ταμπονάρετε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορροφηθεί. Εφαρμόστε καθημερινά σαν μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά χρειάζεται.

ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ: Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία βάζο με 30 ζευγάρια patches / 60 τεμάχια και σπάτουλα, στην Λ.Τ. €43,95 και σε μονοδόση με ενα ζευγάρι patches, στην Λ.Τ. €5,00. Όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. διατίθενται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Best Life Co Ltd σε επιλεγμένα φαρμακεία.

H YOUTH LAB. πιστή στα ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, επιβεβαιώνεται με τις επιλογές και τις διαδοχικές βραβεύσεις που λαμβάνει κάθε χρόνο για την καινοτομία των συνθέσεών της, κι όχι μόνο.

Γιατί στη YOUTH LAB... Η φαντασία γίνεται επιστήμη!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!