VIRAL

Οι vegan έχουν γίνει έξαλλοι με την ποπ σταρ Demi Lovato [εικόνες]

Βροχή υβριστικών μηνυμάτων δέχεται τις τελευταίες μέρες η διάσημη τραγουδίστρια Demi Lovato και ειδικά οι vegan έχουν γίνει έξαλλοι μαζί της και την κατηγορούν για υποκρισία.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες η 28χρονη διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του  φιλοζωικού οργανισμού Farm Sanctuary ο οποίος μάχεται για την προάσπιση των οικόσιτων ζώων και των ζώων που ζουν σε φάρμες και κτηνοτροφικές μονάδες.


Η ποπ σταρ τότε πόζαρε αγκαλιά με μια γαλοπούλα, για να θυμίσει σε όλους πως για την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, σφάζονται εκατομμύρια γαλοπούλες (το 99% των πάνω από 46 εκατομμύρια τέτοιων πουλερικών που ζουν σε πτηνοτροφικές μονάδες στις ΗΠΑ) και η ίδια τόνισε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι γαλοπούλες.


Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα η ίδια η Demi γιόρτασε το Thanksgiving με το να βάλει στο φούρνο μια τεράστια γαλοπούλα την οποία και έδειξε με καμάρι μέσω social media, στους πάνω από 93 εκατομμύρια followers της στο Instagram και αμέσως έγινε χαμός.


Μάλιστα χιλιάδες φιλόζωοι και vegan απαιτούν από το Farm Sanctuary να διαγράψει την ανάρτηση με τη σταρ και τη γαλοπούλα, κάτι που ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farm Sanctuary (@farmsanctuary)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!