VIRAL

H Rita Ora τώρα ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδή "έσπασε" την καραντίνα

Μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη πως η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Rita Ora, αψήφησε τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν στο Λονδίνο λόγω lockdown και έκανε πάρτι γενεθλίων, η 30χρονη απολογήθηκε μέσω social media.

Θυμίζουμε πως δημοσίευμα της Sun, αποκάλυψε πως η Rita Ora, διοργάνωσε στα κρυφά πάρτι για τα 30α γενέθλιά της, το οποίο έγινε στο εστιατόριο Casa Cruz στο Δυτικό Λονδίνο και πως τουλάχιστον 30 άτομα ήταν καλεσμένοι και όλοι τους μπήκαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα και γλέντησαν μέχρι το πρωί.


Η ίδια η τραγουδίστρια όταν άρχισε να δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμάτων στα social media αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, ισχυριζόμενη πως έκανε μια «μικρή συνάθροιση με μερικούς φίλους» και πως νόμιζε ότι επειδή σύντομα τελειώνει η καραντίνα (επίσημα τελειώνει στις 3 Δεκεμβρίου) δεν ήξερε πως ήταν τόσο λάθος να κάνει πάρτι.

Έκανε λόγο για μια «απόφαση της στιγμής» και παραδέχτηκε το λάθος της τονίζοντας πως η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τις θυσίες που κάνουν όλοι και οι επιχειρήσεις για να νικήσουν τη μάχη για την πανδημία.

Παράλληλα δημοσίευμα της Mirror, αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια πλήρωσε εθελοντικά πρόστιμο 10.000 βρετανικών λιρών για αυτό το πάρτι.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!