VIRAL

H Kim Kardashian εξόργισε πολλούς σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν

Η διαβόητη Kim Kardashian κατάγεται από την Αρμενία και έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, προκαλώντας την οργή πολλών Τούρκων και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η ίδια θέλει να υπερασπιστεί την πατρίδα του πατέρα της και γνωστού δικηγόρου Rob Kardashian.

Και αυτό συνέβη και τώρα, αφού μόλις έγινε γνωστή η είδηση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων, η Kim ήταν και από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media.

“Σας παρακαλώ κοινοποιήστε τα νέα. Οι Αρμένιοι στο Αρτσάχ δέχονται επίθεση. Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και τις γενναίες γυναίκες που ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν το Αρτσάχ και την Αρμενία. Οι ειδήσεις είναι παραπλανητικές, δεν πρόκειται απλά για συμπλοκές”, έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.

“Χρειαζόμαστε διεθνείς παρατηρητές να ερευνήσουν το θέμα και να ζητήσουν τη λήψη μέτρων σε διεθνές, διπλωματικό επίπεδο για να αποφευχθεί η άσκοπη κλιμάκωση και η τραγωδία” αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.

“Ζητήστε από το Μπακού (σ.σ. πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν) κατάπαυση πυρός, διακόψτε κάθε αμερικανική βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν που στρέφεται κατά των Αρμενίων και προειδοποιήστε την Τουρκία να σταματήσει να στέλνει όπλα και μαχητικά στο Μπακού”, προσθέτει.

Μετά από αυτές τις αναρτήσεις της Kimστο twitter, κάθε ανάρτηση που κάνει η Kim στα social media... βομβαρδίζεται από σχόλια πολιτών (κυρίως εθνικιστών) της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, ακόμα και όταν η Kim απλά ανεβάζει βίντεο στο οποίο  απλά κάνει βουτιές με τα παιδιά της ή απλά ποζάρει με τον πρώην σύντροφο της αδελφής της Kourtney.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!