VIRAL

Με δάκρυα συνάντησε τελικά η Kim Kardashian το σύζυγό της [εικόνα]

Την ώρα που οργίαζαν οι φήμες πως η Kim Kardashian και ο σύζυγός της και διάσημος ράπερ Kanye West οδεύουν προς το διαζύγιο, το ζευγάρι εθεάθη ξανά μαζί, με την Kim να είναι εμφανέστατα αναστατωμένη και με τα μάτια της δακρυσμένα.

Θυμίζουμε πως εδώ και μέρες η Kim και ο σύζυγός της δεν είχαν βρεθεί από κοντά, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσει του Kanye  σε μια προεκλογική ομιλία που έκανε στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την προεδρία των ΗΠΑ.


Εκεί ο Kanye αποκάλυψε πως η Kim και ο ίδιος σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση όταν η Kim έμεινε έγκυος στην κόρη τους North.


Ακολούθησε ένα παραλήρημα του Kanye στο twitter, όπου έκανε λόγο για απιστία της Kim και πως φοβάται πως η σύζυγός του θέλει να πάει να τον βρει για να τον κλείσει σε ψυχιατρείο, ενώ η Kim με επίσημη ανακοίνωσή της παραδέχτηκε πως η ίδια δεν μπορεί να πείσει το σύζυγό της να αναζητήσει βοήθεια για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.


Οι δυο τους δεν είχαν βρεθεί από κοντά, αφού ο Kanye ήταν στο ράντσο τους στο Ουαιόμινγκ και η Kim στο Λος Άντζελες με τα 4 παιδιά τους, ενώ δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως ο Kanye αρνούνταν να δει από κοντά τη σύζυγό του.


Όμως τελικά το ζευγάρι συναντήθηκε, αφού η Daily Mail,  δημοσιεύει αποκλειστικές εικόνες, που δείχνουν την Kim και τον Kanye μέσα σε αυτοκίνητο στο Ουαιόμινγκ, όπου η Kim πήγε με πτήση για να δει τον Kanye από κοντά.


Στα πλάνα το ζευγάρι μοιάζει να έχει μια έντονη συζήτηση και η Kim δείχνει να έχει κλάψει πολύ.

 


Τα πλάνα με τη δακρυσμένη Kim κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, ενώ την ίδια στιγμή η Kim, μετά από μέρες απουσίας από τα social media, ανέβασε στο Instagram μια πόζα με τα παιδιά της, με το τεράστιο μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου της να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο, θέλοντας πιθανά να διαψεύσει τις φήμες περί διαζυγίου
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 27, 2020 at 7:31am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!