VIRAL

Τώρα η Gwyneth Paltrow λάνσαρε κερί που μυρίζει σαν τον οργασμό της!

H 47χρονη χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μην ασχολείται πολύ με την υποκριτική και έχει εστιάσει την προσοχή της στην επιχειρηματική δράση της και στο brand "Goop" που έχει δημιουργήσει.

Πριν από λίγους μήνες, η Gwyneth, είχε προκαλέσει σάλο, όταν το brand της (που έχει από καλλυντικά μέχρι αξεσουάρ) λάνσαρε στην αγορά ένα αρωματικό κερί, που υποτίθεται πως μύριζε όπως ο... κόλπος της Gwyneth!


Το κερί με τον τίτλο "This Smells Like My Vagina" κόστιζε 75 δολάρια και έγινε... ανάρπαστο και αντικείμενο πολλών διαδικτυακών σχολίων.


Τώρα η Gwyneth, εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Fallon, μέσω ιντερνετικής σύνδεσης ( η εκπομπή δεν γίνεται σε στούντιο εδώ και πολύ καιρό λόγω καραντίνας). Κατά τη διάρκεια του σόου, η Gwyneth αποκάλυψε πως τώρα λανσάρει ένα νέο αρωματικό κερί που υποτίθεται πως μυρίζει όπως ο οργασμός της!


Το κερί "This Smells Like My Orgasm" κυκλοφορεί μέσα σε ένα κουτί διακοσμημένο με... πυροτεχνήματα και μάλιστα η Gwyneth πρότεινε στον Jimmy να το κάνει δώρο στη σύζυγό του!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!