VIRAL

H Τζένη Μπότση πέταξε μια κορυφαία ατάκα στη Σία Κοσιώνη

Η ηθοποιός Τζένη Μπότση, που πριν λίγους μήνες έγινε μανούλα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, γνωρίζονται και προφανώς διατηρούν φιλικές σχέσεις, γιατί η Τζένη είχε το θάρρος να πετάξει μια επική ατάκα σχολιάζοντας μια ανάρτησης της Σίας στο Instagram.

Χθες Πέμπτη 21 Μαίου, γιόρταζε η... μισή Ελλάδα και μεταξύ αυτών που είχαν την ονομαστική τους εορτή ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.


Έτσι η Σία Κοσιώνη έσπευσε να ευχηθεί στο σύζυγό της "χρόνια πολλά" μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια όμορφη φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη, στην οποία κουβαλά στους ώμους του το γιο τους και έγραψε το ακόλουθο πολύ γλυκό μήνυμα: «Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος! ».


Φυσικά έπεσαν αμέσως... βροχή τα σχόλια και οι ευχές, αλλά την καλύτερη ατάκα την πέταξε η Τζένη Μπότση.


Η ηθοποιός θυμήθηκε την ατάκα με την οποία έχει γίνει... διάσημη και viral (το περίφημο "Τι έγινε Κωστάκη, γουστάρεις τη χωριάτισσα" που ξεστόμιζε συνέχεια στον Στράτο Τζώρτζογλου στην [παλιά τηλεοπτική σειρά «Το σημάδι του έρωτα») και έτσι η Τζένη Μπότση έγραψε:  «Φταίω… όχι πες μου φταίω να πω πάλι την ατάκα???? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ; Γιορτάζουμε???» και η Σία έδειξε πως ενθουσιάστηκε με αυτή την ατάκα, ενώ η ατάκα της ηθοποιού συγκέντρωσε εκατοντάδες likes.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!