VIRAL

H Blake Lively τρολάρει το... κοτσιδάκι του Ryan Reynolds [εικόνες]

H Blake Lively και ο σύζυγός της Ryan Reynolds, αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα, λαμπερά και αγαπημένα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ και εδώ και χρόνια συνηθίζουν να ανταλλάσσουν πειράγματα και μέσω social media.

Και η Blake αποφάσισε να... τρολάρει τον σύζυγό της, που έχει μείνει ακούρευτος λόγω καραντίνας και έχει πλέον αποκτήσει ένα... μικρό κοτσιδάκι.


Έτσι πόσταρε μια αστεία φωτογραφία με το... κοτσιδάκι να είναι πιασμένο με γαλάζιο λαστιχάκι και έγραψε με χιουμοριστική διάθεση "σας προκαλώ να μην έχετε αυτή την εικόνα στο μυαλό σας κάθε φορά που θα τον βλέπετε μέχρι την αιωνιότητα".


Και φυσικά ο Ryan, που διαδικτυακά κάνει περισσότερα πειράγματα και από τον Deadpool, έσπευσε να απαντήσει με το να ανεβάσει την ίδια φωτογραφία και να της πει "προφανώς τα χάπια σου για αντισύλληψη δεν δουλεύουν... οπότε" αναφερόμενος στο γεγονός πως το διάσημο ζευγάρι, πριν από λίγους μήνες απέκτησε και τρίτο παιδί και έτσι υπαινίχθηκε πως προσπαθεί να γίνει λιγότερο ελκυστικός για να μην αποκτήσουν σύντομα και τέταρτο παιδί!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!