VIRAL

O Πέτρος Γαϊτάνος τώρα... τρολάρει τα περσινά πασχαλινά σποτ [βίντεο]

Πέρυσι, τα πασχαλινά σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο, είχαν προκαλέσει μεγάλο ντόρο και φέτος το Πάσχα, η εταιρεία παίζει τα ίδια σποτ με τον Γαϊτάνο από το σπίτι να σχολιάζει τα περσινά σποτ σε ένα πολύ αστείο... αυτοτρολάρισμα.

Ο Γαϊτάνος από το σπίτι του, όπου παραμένει λόγω καραντίνας, μας δείχνει το περσινό σποτ όπου τα μαλλιά του άρπαζαν φωτιά από μια λαμπάδα και σχολιάζει: «Είδατε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα;» και ακολούθως συμβουλεύει: «Αυτό το Πάσχα Μένουμε Σπίτι». 


Παράλληλα σχολιάζει και το σποτ που τον έδειχνε να "νίπτει τα χείρας" ως Πόντιος Πιλάτος και μας υπενθυμίζει πως λόγω της πανδημίας πρέπει να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας.


Ο ίδιος ο Πέτρος Γαϊτάνος, μέσω Facebook έσπευσε να εξηγήσει πως δέχτηκε με μεγάλη χαρά να κάνει αυτά τα αστεία σποτ φέτος για να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους.

«Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση - πρωτοβουλία της εταιρείας Jumbo να φτιάξουμε φέτος αυτά τα αισιόδοξα σποτ για δύο λόγους, ο πρώτος αφορά τη διάθεσή μας να μεταφέρουμε χαρά και χαλάρωση στους ταλαιπωρημένους από την καραντίνα πατριώτες μας και ο δεύτερος γιατί είναι πολύ σημαντική ευκαιρία κι εγώ, αλλά και η αξιόλογη εταιρεία Jumbo να επισημάνουμε με αγάπη την υπευθυνότητα στην εντολή του κράτους μας να μένουμε αυτό τον καιρό και όσο χρειαστεί στο σπίτι για την κοινή ασφάλειά μας σε σχέση με την πανδημία του Covid-19, αλλά και να τηρούμε με συνέπεια τους κανόνες της προσωπικής μας υγιεινής.

Ξέρετε οι σκέψεις και οι απόψεις μπορεί να είναι πολλές, όμως το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας μας σίγουρα θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το μήνυμα: Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι.

Για εμάς και όσους αγαπάμε.
Καλό Πάσχα και…. εκτός πραγματικής ανάγκης σπίτι εεεεεε!

Πέτρος Γαϊτάνος
Αθήνα, 9 Απριλίου 2020 μ.Χ.» έγραψε στο Facebook




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!