VIRAL

Nεαρή τραγουδίστρια προσπάθησε να εντυπωσιάσει τη Celine Dion [βίντεο]

Μια 23χρονη τραγουδίστρια πέτυχε τυχαία στο δρόμο τη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Celine Dion και άδραξε την ευκαιρία να προσπαθήσει να την εντυπωσιάσει τραγουδώντας ένα γνωστό χιτ της Dion. Και η αντίδραση της σταρ έγινε viral.

H Celine, που συνεχίζει την παγκόσμια Courage περιοδεία της και τον ερχόμενο Αύγουστο θα βρεθεί και στην Κύπρο (πληροφορίες για τη συναυλία και τα εισιτήρια θα βρείτε στο https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/) αυτές τις μέρες βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και είχε μια αναπάντεχη συνάντηση.


Ενώ η σταρ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο Four Seasons,  μια 22χρονη τραγουδίστρια, η Freida Solomon από το New Jersey, εντόπισε τη Celine .


Η νεαρή, αμέσως, ενώ βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο άρχισε να τραγουδά το "Surrender", το χιτ της Celine για να την εντυπωσιάσει.

 


Η Celine πράγματι ζήτησε από τον οδηγό της να σταματήσει και ενώ έδωσε το χέρι της στη νεαρή και της είπε συγχαρητήρια, το... ύφος της δεν έδειχνε πως η σταρ εντυπωσιάστηκε και πολύ και αμέσως έγινε χαμός στα social media.
Ακόμα και η Ariana Grande μοιράστηκε πλάνο με την... αντίδραση της Celine αλλά χωρίς σχόλια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!