VIRAL

Πολλοί θύμωσαν με το λόγο του Brad Pitt στα Όσκαρ [βίντεο]

Από το 1996 ο Brad Pitt "φλέρταρε" με τα Όσκαρ (τότε είχε προταθεί για το ρόλο του στους "12 Πιθήκους") , αλλά μετά από αρκετές υποψηφιότητες και ένα Όσκαρ ως παραγωγός του "12 Χρόνια Σκλάβος", ο Brad Pitt, επιτέλους κέρδισε χθες το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο ως ηθοποιός, για την ερμηνεία του στην ταινία του Tarantino "Κάποτε... στο Χόλιγουντ", αλλά με αυτά που είπε επί σκηνής, έκανε πολλούς να θυμώσουν.

Ο Brad Pitt, φρόντισε στην ομιλία του να αναφερθεί στα παιδιά του, που απέκτησε από το γάμο του με την Angelina Jolie, αλλά παράλληλα, θέλησε να εκμεταλλευτεί το χρόνο του στη σκηνή των Όσκαρ, για να κάνει ένα πολιτικό σχόλιο, που δεν άρεσε καθόλου στους Ρεπουμπλικάνους, αλλά και σε όσους δεν συμφωνούν με το να "πολιτικοποιείται" η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.


Ο Pitt, στην ομιλία του όταν πήρε το βραβείο του, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η αμερικανική γερουσία απέρριψε το αίτημα των Δημοκρατικών, να καταθέσει στη διαβόητη δίκη του προέδρου Trump, ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου John Bolton.


Συγκεκριμένα ακούστηκε να λέει: "μου είπαν πως έχω 45 δευτερόλεπτα, που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερα από όσα έδωσε η γερουσία στον John Bolton αυτή την εβδομάδα" και πρόσθεσε "Σκέφτομαι πως ίσως ο Quentin (o Tarantino) κάνει μια ταινία για αυτό. Και στο τέλος οι ενήλικες κάνουν το σωστό".


Τόσο ο Tarantino, όσο και οι περισσότεροι στην αίθουσα, χειροκρότησαν και γέλασαν με το σχόλιο του Pitt, αλλά στο twitter έγινε χαμός καθώς χιλιάδες εκνευρίστηκαν με αυτό το πολιτικό σχόλιο.


Έκτοτε ο Pitt δέχεται σφοδρές επιθέσεις μέσω social media και μερικοί φτάνουν στο σημείο να τον κατηγορούν ως υποκριτή, επειδή ο ίδιος δηλώνει οικολόγος αλλά ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ και τον χαρακτηρίζουν "αδαή", "ανόητο", "όμορφο αλλά χαζό" και με άλλα διόλου κολακευτικά επίθετα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!