VIRAL

Η κούπα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έγινε viral [εικόνες]

Η δικαστικός Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήδη έχει γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που πήρε τον τίτλο της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και λίγο μετά την εκλογή της έγινε viral  η κούπα της.

Η νέα  Πρόεδρος της Δημοκρατίας φωτογραφήθηκε στο γραφείο της και κάποιοι πρόσεξαν την κούπα που λειτουργεί ως μολυβοθήκη και υπήρχε πάνω σε αυτό σε περίοπτη θέση.


Η κούπα που είχε στο γραφείο της ήταν αρκετή για να γίνει viral κι αυτό γιατί απεικονίζεται μια σπουδαία γυναίκα. Πρόκειται για την 86χρονη Αμερικανίδα δικαστικό Ruth Βader Ginsburg.


Όπως αναφέρει το marieclaire,gr η “Notorious RBG”, όπως την αποκαλούν, δεν είναι μόνο στην κούπα που χρησιμοποιεί ως μολυβοθήκη αλλά έχει απαθανατιστεί σε κάποια από τις εμφανίσεις της με αντίστοιχα σκουλαρίκια. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζει. Η 86χρονη δικαστικός είναι γνωστή για τους αγώνες της για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς είναι έμπνευση για τον αμερικάνικο λαό. Διορίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο το 1993, από τον Bill Clinton, αποτελώντας μόλις τη δεύτερη γυναίκα σε αυτό το όργανο των ΗΠΑ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!