VIRAL

Η Kim αποκάλεσε "φθηνά σκ@τ@" τα καλλυντικά της αδελφής της Kylie [βίντεο]

Κάθε φορά που η Kylie Jenner ανεβάζει ένα νέο makeup tutorial βίντεο στο YouTube αυτό γίνεται αμέσως viral, αλλά όταν σε αυτό βλέπουμε και την αδελφή της Kim Kardashian και όταν σε αυτό η Kim ακούγεται να... βρίζει σχολιάζοντας τα καλλυντικά της Kylie, ε τότε αυτό το βίντεο προκαλεί διαδικτυακό ντελίριο!

Η 22χρονη δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner, πριν από λίγες ώρες ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο YouTube και ήδη (τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views.


Στο νέο βίντεο η Kylie βάζει την 39χρονη διάσημη αδελφή της Kim να καθίσει σε μια καρέκλα σκηνοθέτη και αρχίζει να της κάνει το μακιγιάζ φυσικά χρησιμοποιώντας δικά της προϊόντα, από το brand της Kylie Cosmetics.


Όμως κάποια στιγμή ένα από τα σπρέι που πάει να ψεκάσει στο πρόσωπο της Kim Kardashian δεν λειτουργεί και η Kim ακούγεται να αποκαλεί "φθηνά σκατά" (cheap shit) τα καλλυντικά της αδελφής της, ενώ σε άλλο σημείο η Kim δηλώνει πως θέλει και πάλι να ξεπεράσει την Kylie σε followers στο Instagram.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!