VIRAL

Pitt και Aniston πόζαραν μαζί στα βραβεία SAG και οι φαν τους παραληρούν

Οι δύο πρώην σύζυγοι και πασίγνωστοι σταρ Brad Pitt και Jennifer Aniston, αναμφίβολα κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση στη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, τα γνωστά SAG Awards (Screen Actors Guild - SAG).

Και οι δυο σταρ κατάφεραν να αποσπάσουν βραβεία: η Jennifer κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στο The Morning Show κι εκείνος πήρε το SAG ως καλύτερος άντρας ηθοποιός Β ανδρικού ρόλου για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood.


Όμως δεν ήταν μόνο αυτό, αφού οι φαν τους παραληρούσαν καθώς το πρώην ζευγάρι, πόζαρε για πρώτη φορά μαζί μπροστά στο φακό, μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Pitt με την Angelina Jolie, ενώ και οι δυο έδειχναν πολύ συγκινημένοι όταν παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο να παραλαμβάνει το βραβείο του.


Και το twitter πήρε φωτιά με σχόλια για το διάσημο πρώην ζευγάρι, που αν και έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια δείχνει πως ακόμα υπάρχει μεγάλη αγάπη και πως το δέσιμο αυτών των δύο σταρ δεν τελείωσε με ένα διαζύγιο, ούτε με το σκάνδαλο που προκάλεσε ο δεσμός του Pitt με την Jolie.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!