VIRAL

O Tom Hanks εξύμνησε την Ελλάδα στις Χρυσές Σφαίρες [βίντεο]

O Tom Hanks παρέλαβε φέτος το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ στις Χρυσές Σφαίρες, το τιμητικό βραβείο που κάθε χρόνο απονέμεται από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ, για την « εξαιρετική συμβολή στον κόσμο της ψυχαγωγίας» και στη συνέντευξη Τύπου έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας.

Ο χολιγουντιανός σταρ που πρόσφατα έγινε επίτιμος πολίτης της Ελλάδας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου για τις Χρυσές Σφαίρες μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα και την αποκάλεσε "καταφύγιο".


«Έχω βρεθεί σε πολλά όμορφα μέρη ανά τον κόσμο, αλλά κανένα δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό, κάνουν καλό στην ψυχή. Είναι ένα μέρος ίασης. Ειδικά αν ακολουθήσεις το υπέροχο ελληνικό πρόγραμμα του να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι, να ξενυχτάς μέχρι τις 3 το πρωί και να συζητάς σε μια ταβέρνα μέχρι τις 3 π.μ.. Είναι απλά η καλύτερη ζωή που μπορεί κανείς να κάνει» είπε ο διάσημος ηθοποιός.


Νωρίτερα αστειευόμενος είπε στους δημοσιογράφους πως χαίρεται που είναι πλέον Έλληνας, αρκεί να μην χρειάζεται να πάει στρατό, αφού άλλωστε είναι πλέον άχρηστος "είμαι ένας γέρος που πονάνε τα γόνατα του" είπε και συνέχισε χαριτολογώντας: «πρέπει να πληρώνω φόρους ή μπορώ να πληρώσω μετρητά και να τα αποφύγω αυτά;», ενώ συμπλήρωσε πως θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα εδώ και σχεδόν 32 χρόνια, αναφερόμενος στο γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό και παραγωγό Rita Wilson.

Αυτές οι δηλώσεις του σταρ αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και έχουν γίνει viral  στα ελληνικά social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!