VIRAL

H αντίδραση της Aniston στη βράβευση του Pitt έγινε viral [βίντεο]

Στη φετινή 77η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, τόσο ο Brad Pitt όσο και η πρώην σύζυγός του Jennifer Aniston ήταν παρόντες, αφού και οι δυο ήταν υποψήφιοι για βραβεία.

Και ο Brad κέρδισε το βραβείο για το ρόλο του στην ταινία Once Upon A Time In Hollywood, του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, φρόντισε να αναφερθεί στον συμπρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio και στον σκηνοθέτη της ταινίας, έκανε ένα αστείο για τον... Τιτανικό και έστειλε ένα αλτρουιστικό μήνυμα ζητώντας από όλους να μην χάσουν καμιά ευκαιρία να φερθούν με ευγένεια και καλοσύνη σε κάποιον συνάνθρωπό τους "επειδή όλοι το έχουμε ανάγκη".


Ωστόσο δύο πράγματα σχολιάστηκαν πολύ μετά από αυτή την ομιλία του Pitt: το γεγονός πως...ξέχασε να αναφερθεί στα παιδιά του και η αντίδραση της πρώην συζύγου του Jennifer Aniston όσο αυτός μιλούσε.


Το ΤΜΖ εξηγεί πως ο Pitt προφανώς δεν ξέχασε να αναφερθεί στα παιδιά του (όπως έκαναν πολλοί σταρ όπως ο Tom Hanks όταν έλαβαν το βραβείο τους) αλλά θέλησε να δείξει πως σέβεται την προσωπική ζωή των παιδιών του, ειδικά τώρα που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με την Jolie, αλλά οι σχέσεις του σταρ με τα έξι παιδιά που είχε αποκτήσει με την Angelina Jolie έχουν αποκατασταθεί.


Η δε αντίδραση της Aniston, η οποία φάνηκε να παρακολουθεί με πολλή προσοχή το λόγο του Brad προκάλεσε χαμό στα social media, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ακόμα ελπίζουν σε μια επανασύνδεση του πρώην ζεύγους. Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Aniston και Pitt όντως συναντήθηκαν σε after party που έγινε μετά την ολοκλήρωση της τελετής και πως οι δυο τους συνομιλούσαν για πάνω από μια ώρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!