VIRAL

Ακούσαμε τη Χριστίνα Μπόμπα να τραγουδά το "Shallow" της Lady Gaga [βίντεο]

Φαίνεται πως η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, φέτος που ανέλαβε το ρόλο της παρουσιάστριας στο backstage του The Voice, έχει αρχίσει να φλερτάρει... σοβαρά με το τραγούδι, όχι πάντα με απόλυτη επιτυχία!

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα τραγούδησε karaoke (είπε ένα κομμάτι της Πρωτοψάλτη) στο πάρτι γενεθλίων της κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου, και τώρα ανέβηκε στη σκηνή στο πάρτι που έγινε για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν των MI-RO και τόλμησε να πει ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ των τελευταίων ετών!


Η Χριστίνα μαζί με τον Ηλία Μπογδάνο, θέλησαν να μιμηθούν τους Lady Gaga και Bradley Cooper που μας χάρισαν το ντουέτο "Shallow" από την ταινία A Star Is Born.


Αυτή η υπέροχη ερωτική μπαλάντα της Lady Gaga, που της χάρισε και το Όσκαρ έχει αγαπηθεί πολύ σε όλο τον κόσμο, και η εκτέλεση της Χριστίνας δεν ήταν και τόσο... άρτια.

 


Πάντως η ίδια η Χριστίνα πριν τραγουδήσει, φρόντισε να ζητήσει προκαταβολικά... συγγνώμη από το κοινό και τώρα το βίντεο με την ερμηνεία της κάνει το γύρο του Διαδικτύου
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!